Kennismaking

U wilt uw kind inschrijven voor de Neerhof. Dat vinden we natuurlijk heel fijn. Immers, u vertrouwt ons het onderwijs voor uw kind toe.

Stap 1

U maakt een afspraak voor een kennismakingsgesprek met Ellen Lakerveld (0168-324788). Zij biedt u een rondleiding en andere extra informatie aan.

Stap 2

Na afloop van het kennismakingsgesprek krijgt u het aanmeldingsformulier mee naar huis. U vult het formulier in en retourneert het naar onze school.

Stap 3

De administratie van onze school voert de opgegeven gegevens in, in het computersysteem. U krijgt een email met daarin de kennisgeving van inschrijving en een bijlage met daarin alle geregistreerde gegevens van uw kind. U wordt gevraagd de gegevens te controleren en zo nodig aan te passen.

Stap 4

Hier merkt u als ouder niet veel van. Intern worden alle leerlingen die zijn aangemeld,  zo evenwichtig mogelijk, verdeeld over de groepen.

Stap 5

Ongeveer 6 weken voordat uw kind 4 jaar wordt, neemt de juf bij wie uw kind is geplaatst contact met u op. Het is een telefonische kennismaking en er wordt afgesproken wanneer uw kind mag komen wennen bij ons op school. Uw kind mag 4 dagdelen komen wennen. Uw kind start met school op de dag dat uw kind 4 jaar wordt.  klik hier voor de exacte afspraken over de 4 dagdelen dat uw kind mag komen wennen

Mocht u vragen hebben over de inschrijving, neemt u dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

 

 

Actueel