Inschrijving

Als uw kind 3 jaar is, stelt u zich vast de vraag welke basisschool bij uw kind past. Een belangrijke vraag want u kiest, in de meeste gevallen, een school waar uw kind 8 jaar naar toe gaat. Om een goed antwoord op de vraag te krijgen kunt u zich gaan oriƫnteren op de mogelijkheden binnen Zevenbergen. Door de schoolgids van de school te lezen krijgt u al een goed beeld van de school.

Mocht u interesse hebben in onze school, de Neerhof, dan kunt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek met Juf Ellen Lakerveld ( aanwezig op di. wo. do. en vr.), telefoonnummer 0168-324788. Tijdens deze afspraak krijgt u een rondleiding, extra informatie over de school en schoolse zaken en kunt u natuurlijk vragen stellen. We vinden het natuurlijk erg leuk als u uw kind mee brengt naar dit gesprek zodat we ook met uw zoon of dochter kunnen kennismaken.

Na afloop van het gesprek krijgt u het aanmeldingsformulier mee.

Actueel

Leerlingenraad

De Neerhof heeft een leerlingenraad! Na verkiezingen in de groepen 6 t/m 8 zijn de volgende kinderen gekozen om zitting te nemen in de leerlingenraad ...
[lees verder]